Vem är den där Cecilia?

Hej! ☀
 
Jag som skriver är en Cecilia. En tjej. En tjugoettåring. En Göteborgsbo. En psykologstudent. En vegan. En lesbisk.
 
Men mest är jag en människa. En människa som oftast är flummig glad. Men också en människa som på grund av en mängd omständigheter mått väldigt dåligt - vilket likt etiketterna här ovan inte definierar mig fullt ut men ändå spelar en stor roll i mitt liv. Ätstörningsmonster härjar fortfarande i mig ibland. Ångest trycker över mitt bröst. Och ibland går jag in i mörka svackor. Men till stor del har jag accepterat det. Jag har sätt att hantera saker, vilket gör det lättare. Men med det inte sagt att det inte är tungt ibland. 
 
Men jag är även en som är ärlig. Det har du nog förstått vid det här laget. Jag pratar om det som är svårt, delvis för att jag behöver det och delvis för att det behövs. Därför handlar också en stor del av inläggen här om sådant. Mina känslor. Tankar. Saker jag tycker är viktigt. 
 
Jag måste förstås även nämna att det här med att skriva är något jag tycker väldigt mycket om. Jag skriver mycket. Främst poesi i olika former. Och jag jobbar på att det ska få ta större plats både här på bloggen och i mitt liv rent generellt. 
 
Men det dyker även upp annat här. Det blir lätt så när livet fylls av saker jag vill dela med mig av. Exempel är caférecensioner, recept, pyssel och musiktips. Det är bara att klicka dig fram i kategorilistan så hittar du det och mycket mer. Och om du ändå är däromkring och kikar så kan jag tipsa dig om att kolla in "Extra bra inlägg" som hittas längst upp. 
 
 
Stor kram på dig!
 
 
-     -     -     -     -
 
Uppdaterad: 8/10 2017

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback