Full fart framåt

Hej hopp, jag lever knappt. Okej nu överdriver jag. Jag lever visst, och det kanske till och med i högre grad än normalt. Ja, man skulle nog kunna säga att jag lever lite för mycket. Flyger och flänger hit och dit gör jag, dubbelbokar mig mest hela tiden och är bokstavligt talat uppe halva nätterna för att hinna med allt vad skolan innebär. I natt var jag till exempel uppe och skrev en labbrapport i biologi, för att sedan vakna fem å tjugotvå och resten av dagen leva på kaffe och glädjen av allt som händer. 
 
Förutom det sitter jag bland annat uppe på affischer över hela skolan, för jag är en luciakandidat. Och åh va jag vill bli lucia! Men åh va glad jag också blir för den som blir det om inte jag blir det!  
 
 
Så om ni någon gång får för er att undra vad jag har för mig så kan det vara så att jag pluggar, springer mellan bussar, skriver prov, sjunger, har konsert eller sitter i ett litet hörn helt fylld av nervositet inför något som väntar - samtidigt som jag försöker njuta av att det faktiskt i princip ganska jättesnart är jul.

Kommentarer

Åå, kan man som utomstående rösta på dig någonstans???

Svar: Nej tyvärr.. Man måste ange namn och klass när man röstar och därmed gå på Bäckäng.. Men tack du för din fina tanke <3
Cecilia Par

2013-12-04 @ 22:18:57

sv: ja det tycker jag verkligen att du ska göra! lycka till! :D

2013-12-05 @ 13:30:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback