Varning för partiskt inlägg

I och med att jag nu (eller egentligen igår) äntligen har avklarat det sista provet och lämnat in de sista inlämningarna för den här terminen så har jag nu äntligen tid. Och i och med att jag har tid kan jag idag berätta om dagen som jag inte hade tid att berätta om medans den var - nämligen denna måndagen.
 
 
För då, då var det nämligen det traditionsenliga "Bäckäng VS Teknis". Och för alla er som inte har turen att gå på underbara Bäckängsgymnasiet eller tyvärr har råkat hamna på Sven Eriksongymnasiet (hehe...), så kan jag berätta att "Bäckäng VS Teknis" är en sorts tävling som hålls varje år mellan dessa två gymnasieskolor. Det består av fem smågrenar bestående av allt från dragkamp till spökboll och vinster i dessa ger tidsförsprång i den slutgiltiga finalhinderbanan - som Bäckäng för övrigt tidigare hade vunnit si sådär sju gånger och Teknis/Sven Erikson hade vunnit cirka ingen gång.
 
Och i år var det inget undantag gällande resultatet, utan i år fick vi fira att det nu står 8-0 till oss. "Det var ju klart", sa min lillebror när jag helt överexhalterad berättade att vi vunnit i år igen och jag kan väl konstatera att jag influerat honom lite. Men "rött och vitt går aldrig ur en Bäckängit" och kanske har färgerna smittat sig över på honom. Men inte har jag något emot om så är fallet...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback