Vegansk kladdkaka - till och med godare än ”vanlig”

Vegansk kladdkaka? Men vad har man då i? Kan det verkligen bli gott utan mjölk och ägg? Svaret är ja. Helt klart. Kanske till och med ännu godare.
 
Till en början såg jag det som en utmaning att baka helt veganska bakverk, men nu har jag börjat inse att det faktiskt inte på något sätt är svårare än det normalt är att baka. Inte heller blir det mindre gott - det fick jag helt klart bevisat för mig inte minst när jag testade på  Vegotekets veganska kladdkaka. Den blev så god att jag faktiskt tycker att den egentligen är värd ett bättre namn än just "kladdkaka". Namnet "kladdkaka" känns för simpelt, för vardagligt - den här smakar mycket lyxigare än så. 
 
 
Så till er som fortfarande bär på fördomen om att det inte är lika gott och lika lätt att baka veganska godsaker - testa på denna eller kanske något annat från Vegotekets blogg, så ska du se att du blir bevisad motsatsen!
 
Edit: Vegotekets blogg verkar borttagen, men har har ändrat länken ovan till en annan blogg som delat med sig av Vegotekets recept

Kommentarer

Tack för tipset! :-)

Svar: Så lite så :)
Cecilia Par

2014-11-14 @ 07:00:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback