Det nya hemmet

I lördags gjorde jag det. Jag sov min första natt i min nya lägenhet. I suset från (den avstängda) köksfläkten låg jag mellan nytvättade lakan och tänkte att det nog kommer kunna bli bra det här. Kanske till och med väldigt bra. 
 
Det är litet, ja, men det räcker. Det är ganska långt från centrum, ja, men jag tror att jag med tiden kommer uppskatta det. Jag har ingen ugn, nej, men det finns två nyrenoverade kök (inklusive ugn alltså) som jag kan boka när jag behöver eller känner för det. Utöver det kommer jag inte på så mycket mer att anmärka på, men väldans mycket som jag gillar!
 
 
Men jag sov då bara en natt här. Jag gjorde det nämligen endast eftersom jag skulle få besök på söndagen och inte ville behöva åka in tidigt på morgonen. Det var en väldigt bra grej. Att låta en vän hälsa på innan jag riktigt hunnit känna efter hur det är att bo här. För utöver att jag där och då hade en väldigt fin dag med en oerhört saknad person, så gjorde det så att jag när jag åkte tillbaka hit idag fick en väldigt härlig känsla i magen. Glädjen över att äntligen träffa någon jag velat träffa så länge satt liksom kvar i väggarna och gjorde så att det kändes riktigt bra att komma hit. Kanske skulle det ha gjort det oavsett, (det här känns ju som ett ställe jag lätt kan trivas på) men jag tror helt säkert att det bidrog till att det kändes extra bra.

Kommentarer

Vad härligt :)

2015-08-20 @ 11:35:45

Vad härligt! :)

2015-08-20 @ 14:07:31

fin blogg =) ha en fin torsdag

Svar: Tack så mycket! :) Detsamma!
Cecilia Par

2015-08-20 @ 14:18:56

vad bra att du fick en första bra feeling! det bådar gott. Var ligger den? Är det långt från där du bodde förr? är inte så påläst i din blogg, haha sörry!

Svar: Aaa verkligen! Haha inga problem att du inte är "påläst"! Bra att du frågar om du undrar! Den ligger i östra Göteborg och därmed ca 75km från den lilla hålan där jag är uppväxt, vilket verkligen känns som ett lagom avstånd just nu. En bit bort, men ändå så pass nära att vänner och familj kan komma och hälsa på (och jag kan hälsa på dem förstås).
Cecilia Par

2015-08-20 @ 19:31:07
Rebecka

Jag ville bara tacka för idag. Det var jättetrevligt :-) Hoppas att vi kan ses igen. Kanske gå på vegomässan eller något? :-)
Du får ha en underbar helg med din bror och mamma. Kram

2015-08-21 @ 17:34:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback