Inte rätt dag för luciatåg

Egentligen hade jag sett fram emot den här dagen jättemycket. Jätte jätte jätte-mycket faktiskt. Jag såg fram emot att få sjunga luciasånger och jag såg fram emot att stå i ett jättestort luciatåg. Ja, jag såg verkligen fram emot det jättemycket.
 
 
Men inte idag. För idag var inte allt som det skulle. Halsen gjorde ont, men den trodde jag mig ändå kunna trotsa. Det går att sjunga med halsont. Det är inte bra, och ibland kan det bli lite småtokigt på vissa toner, men det går.
 
Men sen lades sak på sak över mig, och varje liten del tyngde ner mig allt mer. Skakiga händer, frusen kropp, yrsel, trötthet och en väldans massa tanketrassel. Kanske är det feber jag har. Eller kanske bara ångest. Idag kan jag inte riktigt skilja på det.
 
Hur som helst så insåg jag att det idag inte var rätt dag att stå i ett stort luciatåg. Inte minst så hade det inte varit bra om jag (som har så lätt att svimma) stod där i den syrefattiga luften kring de levande ljusen, för vem vet hur det hade slutat då. Så jag bestämde mig för att kura ihop mig i en öronlappsfotölj i skolan, för att sedan gå och  t i t t a  på den fantastiska konserten istället. Känner att det var rätt beslut. Känner att det är viktigt att lära sig lyssna på kroppen. 

Kommentarer

så fin bild :)

2015-12-08 @ 18:28:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback