Säger det med en polkastav

Psyksex. 
 
Det är inte annat än en förening på psykologiska instutitionen som anordnar fantastiska aktiviteter och annat skoj. Så som normbrytarfika exempelvis - en fikastund då man uppmanas att bryta normen att bara prata med sina klasskompisar. Och nu, nu är CANDY CANES på gång!
 
Blev så himla himla glad av det. Så fantastiskt att få möjligheten att skriva ett litet meddelande som sedan fästs på en polkastav och ges till någon man tycker om. (Ryktena säger att det till och med är tomten som ska komma med dem) 
 
"Pink candycane" by Julee Dyer (CC BY) 
 
Blev så glad eftersom jag så innerligt känt att jag fått (eller snarare tagit) för få tillfällen att säga vad jag verkligen tänker och känner gällande en specifik person. Det är ju så onödigt. Alltså inte att säga det, utan att gå runt och känna att man verkligen tycker om någon utan att denne någon har någon aning om det. Meningslöst. Okej, inte helt förstås. För min del är det förstås fint att gå runt och känna att jag har människor runt omkring mig som jag tycker om, men det skulle ju vara tusen gånger bättre om jag säger det till dessa också. Brukar vara bra på det. Men av någon anledning känner jag att det blivit en liten miss gällande det nu. 
 
Så jag försöker ta tag i det. Med en polkastav.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback