Vego-inspiration till julbordet

Eftersom det visade sig att det fanns önskemål om tips på vegansk julmat kommer här ett litet inspirationsinlägg. Eller snarare ett inlägg med tips på inspiration till julmaten. Vill nämligen inte tipsa om specifika recept som jag ska testa i år eftersom jag ju inte vet huruvida de är goda eller inte (även om de med största sannolikhet är det), men känner samtidigt att jag vill komma med "något" innan själva julafton. Så ja, här kommer fyra tips på var du hittar inspiration:
 
 
❅ Först och främst, T I D N I N G A R.  Det har dykt upp fantastiska magasin i vego-världen, som alla har fantastiska julnummer. På bilden ovan ser ni årets nummer från VEGO och förra årets nummer från VEGOURMET. Så många bra recept, men även massa småtips och bra repotage och liknande.
 
❅ Kolla in V E G O L I S T A N  från Djurens Rätt. Där finns exempelvis tips på pepparkakor och godis som råkar vara veganska (är mer än man tror).
 
❅ P I N T O har en julsamling med både tips på färdiga produkter man kan köpa och saker man kan göra själv från grunden. Ni hittar den här.
 
❅ Glöm inte bort P I N T E R E S T !  Sök på exempelvis "vegan christmas" och ni får upp sååå enormt mycket.   

Kommentarer

Jättebra tips, tack! :)

Svar: Kul att de var uppskattade! Recensioner av det jag själv testar kommer som sagt senare :)
Cecilia Par

2015-12-22 @ 18:37:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback