För allt förändras och saker tar slut

Det blev en till natt sovandes på golvet i mitt lilla studentrum, denna gången dock med lillebror vid min sida. Vi hade det bra, trots att vi mest städade och att jag var fylld av känslor av alla de slag.
 
Det var så konstigt att se rummet alldeles tomt. Det finns inget kvar längre. Inget av allt det som varit mitt hem under ett års tid. Konstigt hur allt förändras. Konstigt hur saker och ting tar slut. 
 
Inte direkt en ny bild, men ändå en som visar utsikten från rummet jag bott i det senaste året
 
Vi skrubbade och donade i timmar och blev riktigt nöjda med städningen. Trots det blev det inte helt godkänt på besiktningen. Tydligen fanns lite kalkavlagringar kvar på väggen i duschen (man kunde ana det om man kände med handen mot väggen) och eftersom vi var tvugna att åka så var det inget vi hann åtgärda. Därför måste de anlita en städfirma som ska skubba väggen ännu mer (låt mig tillägga att jag redan ägnat sisådär fyra timmar med skrubb-borste och kalklösande medel). En städfirma som jag måste betala för.
 
Men strunt samma, det får gå bra. Nu är i alla fall allt inpackat i bilen och nycklarna inlämnade. Det känns sorgligt, men ändå ganska bra förstås. För nu väntar så mycket nytt spännande. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback