Pizzamysteriet

Arg lapp: "Till dig som tagit två av mina pizzor och glömt kvar en i ugnen igår kväll: så länge du inte är en tjuv så ber jag dig att åtminstone betala för dig. Du vet mitt rumsnummer eftersom det stod på fryslådan, så det är bara att knacka på. Dessutom är det ditt ansvar att rengöra ugnen efter dig."
 
Något mindre arg lapp några dagar senare: "Till dig som lämnade tillbaka en utav mina pizzor, förlåt om min förra lapp var oartig. Jag bara antog att det var du som tagit båda pizzorna. Förlåt för det. Ett tips bara: sätt inte in en pizza i ugnen när du är dödstrött - nästa gång kanske köket brinner upp."
 
 
Dessa lappar var förklaringen jag fick till varför hela korridoren och allt i den stank så otroligt mycket, en morgon när jag vaknade. Det luktade bränt, men inte på ett "rökigt" sätt utan som om någon eldat något som inte borde eldas. Någon hade dock känt av det innan mig och skapat tvärdrag i korridoren, men den otroligt påtagliga odören satt trots det i otroligt länge. 
 
Men allt är ett mysterium. Precis som när annat märkligt händer här, sprids korridorsrykten och det är det enda jag kan basera min uppfattning om situationen på. Eller tja.. rykten och lappar. Baserat på det tror att jag vet vem det är som har blivit offer för detta brott, men vem som är skyldig är betydligt mer oklart. Vi får se om framtiden kan utvisa det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback