Månadslistan #4

 Månadens steg: Jag kom ut!

Alltså här talar vi verkligen om frihet gånger tusen! Hade ju förstås kommit ut för en hel del redan innan, men nu är jag också ute för min familj och er mina fina läsare. Känns så fantastiskt! 

 

 Månadens ("nya") intressen: Odling och brödbakning

Det är ju för min del inte direkt några nya intressen. Har helt klart ägnat mig åt det förut, men det var ett tag sedan. Nu har det dock dragit igång ordentligt igen, trots plats- och ugnsbegränsningar. Jag gör vad jag kan med vad jag har; jag fyller min fönsterbräda med allt möjligt grönt och kilar en morgon i veckan ut till det gemensamma köket iklädd pyjamas för att grädda veckans bröd. Det funkar, men det får mig även att drömma ännu mer om en "riktig" lägenhet.

 

 

 Månadens fråga: Hur vet man om man är kär?

Svara på den om ni kan! Själv känns det som att jag borde ha lärt mig något mer under den här månaden, men det känns som att jag bara blivit mer förundrad. Jag känner så otroligt mycket för så många människor att jag inte kan dra gränsen. Och när går det från att bara vara en crush till att vara en förälskelse? Och vad ska man göra då? Hur mycket kan man styra? Kommer det som är menat att hända att hända?

 

 Månadens kommentar: Om en människa kan explodera av känslor kommer jag göra det med dig.

Det här var faktiskt någon jag själv sa, som ledde till en väldigt fin stund. Låter kanske klyschigt, jag vet, men det var verkligen fullkomligt genuint från min sida. Jag var så tacksam (och hög på känslor). Så tacksam över att ha en vän som tillåter alla mina känslor att komma upp till ytan. Och även om det möjligtvis kommer leda till att jag exploderar en dag, så känns det tryggt att veta att det kommer ske med henne. 

 

 Månadens tips:  D A D L A R !

Om du av någon märklig anledning inte har smakat på dadlar - gör något åt det problemet snarast! Alla lovord du antagligen hört kring detta magiska bär är helt sanningsenliga. Det enda man bör tänka på om man vill testa diverse recept med dadlar är att förvara dem högt upp och långt bak i sina skåp. Gärna bakom saker som är väldigt jobbiga att flytta på. De tenderar nämligen att ta slut väldigt fort annars.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback