Månadslistan #11

 
• Månadens höjdpunkt: Jag fick en lägenhet!
Alltså det är helt galet. Jag har fått en lägenhet! Det känns förstås otroligt overkligt fortfarande, inte minst eftersom jag inte fått flytta in ännu, men är ändå så bubbligt glad fortfarande. Äntligen äntligen hände det!
 
 
• Månadens vuxenpoäng: Jag skaffade extrajobb
Att skaffa sig en lägenhet ger förstås även det vuxenpoäng, men ändå inte lika mycket som när jag insåg att jag faktiskt fått jobb. Allt gick så fort att jag inte hann förstå det (känns som standard - det är så mycket i mitt liv just nu som jag inte kan förstå), men hur som helst så ska jag jobba som intervjuare. Det säger visserligen inte jättemycket, men kort sagt så ska jag jobba för ett företag som jobbar för andra företag som av någon anledning vill göra en undersökning. Det säger kanske inte så mycket mer, men tänker att jag får berätta mer om det någon annan gång.
 
 
 
 
• Månadens insikt: Jag hinner och orkar mer
 
Jag har haft en period då jag gjort så mycket. Otroligt mycket. Samtidigt har jag märkligt nog haft tentaplugg. Det har gjort mig lite stressad, eller nej, jag har känt mig stressad över att jag inte känt mig stressad över det (meta!). Mer specifikt har det känts som att jag inte tentapluggat alls eftersom jag gjort så mycket annat, men jag kände mig inte stressad över det, så då började jag bli orolig över att jag möjligtvis lagt för lite tid och tankar på skolan. MEN summan av allt: det hade jag inte. Tentan gick jättebra och jag var därför så glad över att jag också gjort annat än att plugga och jag insåg att jag faktiskt (åtminstone just nu) hinner och orkar ha mer saker än jag trott på mitt schema (därav också jobbet ↑ )
 
 
• Månadens kärlek: Gör ont
Vill nämna det, men vill egenetligen inte säga så mycket mer än att jag inser att kärlek kan göra ont. Väldigt ont. Varför kan man inte bara gå och bli förälskad i någon som råkar älska en tillbaka och sen leva lyckligt i alla sina dagar? Känns som att det aldrig kommer ske. Allt blir bara så fel.
 
 
• Månadens tips: Min julspellista
Vill verkligen tipsa om min julspellista pga den är suuuuuuuperlång. Vi pratar alltså i skrivande stund om över 1600 låtar. Hur bra låter inte det? Du hittar den här.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback