Månadslistan #1

Eftersom man enligt mig aldrig kan få för mycket listor i sitt liv, har jag tänkt testa på något som jag kort och gott kallar "Månadslistan". Det innebär precis vad det låter som, dvs att jag en gång per månad kommer dela med mig av en lista som på något sätt speglar månaden som gått (väldigt brett menat). Vissa punkter kanske återkommer, vissa dyker bara upp en gång, lite beroende på vad som känns passande för den specifika månaden. Låter det bra? Hoppas det! För nu bjuder jag på första listan!
 
 
✳ Månadens insikt: Ibland är det bättre att inte försöka så himla mycket. Det kan vara bra att inte försöka så mycket just för att saker och ting lätt (faktiskt) faller sig naturligt om man inte överanalyserar allting och tänker tusen gånger kring varje litet steg man tar. Då kan vissa saker faktiskt bli bättre än man någonsin kunnat föreställa sig.

 

 Månadens höjdpunkt: Att komma tillbaka till skolan efter jul-uppehållet. Härlig känsla. Faktiskt. Att känna att man trivs och att man på riktigt saknat sina klasskompisar.

 

 Månadens kommentar: "Du luktar äppelglögg". Hur fint är det inte att få höra det från en vän? Vem vill inte gå runt och lukta äppelglögg?

 

✳ Månadens förvåning:  S N Ö N . Helt klart! Tänka sig att det skulle komma så mycket snö till Göteborg och tänka sig att det skulle ta hela   t v å    t i m m a r   för  mig att ta mig till skolan (tar vanligtvis 20 min med spårvagn).

 

 Månadens tips: Stek päron och havregryn med massa kanel och ät med någon form av yoghurt (eller glass!). Tänker inte säga så mycket mer än så. Testa det bara!


Kommentarer
Anonym

Åååh vilket mysigt inlägg och vilken fin blogg du har

Svar: Tack du! Vad glad jag blir!
Cecilia Par

2016-02-01 @ 17:08:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback