Månadslistan #7

✳ Månadens städer: Göteborg, Fritsla, Örebro, Upplands Väsby, Stockholm, Uppsala och Norrköping
Tror inte att jag missat någon stad som jag befunnit mig i den här månaden. Men oavsett kan det ju konstateras att juli verkligen präglats av runtresande i vårt avlånga land. Har uppskattat det väldigt mycket, men ser nu fram emot att få vara hemma i Göteborg ett tag. 
 
✳ Månadens kommentar: Va?! Du som verkar vara en så kissnödig person!
Känner att den här kräver sin förklaring. Fast samtidigt att jag nog inte kan ge en som på riktigt kan förklara att den här kommentaren var helt rimlig. Lite komisk, men helt berättigad. Så jag lämnar det här.
 
 
 Månadens besvär: Mat
Gillar inte att jag behöver skriva det, men det är så det har varit. Har haft mycket matångest och pendlat mellan att tröstäta och äta för lite. Det är inte bra, men hoppas och tror att det bara är en liten svacka. Det kan vara jobbigt, men också okej.
 
 Månadens överraskning: Att blogg.se valde att dela med sig av mitt "komma ut-inlägg"
Att se mitt inlägg länkat på t.ex. startsidan för blogg.se var stort för mig. Blev så glad av det och kommentarerna som tack vare det trillade in värmde verkligen så otroligt. 
 
✳ Månadens tips: Ta vara på vildhallonen!
Det är verkligen hallon-år i år och åtminstone här i Göteborg, åtminstone i den delen som jag bor, växer mängder av hallon i vartenda dike. Om det skulle göra det nära er också, så tycker jag att ni ska ta vara på det. Gå ut och plocka hallon till frukosten eller ät direkt från busken. Oavsett - njut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback