Vegansk gubbröra

Julbordets höjdare var helt klart den veganska gubbröran. Till och med kräsna farmor mumsade på utan att ens ana att det var något så "konstigt" som tofu i. Ett lyckat kort alltså, som därmed kommer få återkomma nästa år. Men kommer med all sannolikhet göra den vid andra tillfällen också. Ser exempelvis fram emot att fylla baguetter med denna i sommar. 
 
 
200g fast tofu | en halv rödlök | 0,5 dl äggfri majonnäs | drygt 0,5 dl vegansk creme fraiche/yoghurt | 1 msk hackad dill | 2 msk finhackad gräslök | saften från en halv citron | salt | svartpeppar
 
Tärna tofun, samt finhacka rödlöken. Lägg i en skål och rör ner majonnäs, creme fraiche, dill, gräslök och citronsaft. Salta och peppra efter tycke. 
 
 
För förslag på produkter som jag rekommenderar till detta, klicka på de kursiverade ingredienserna!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback