Månadslistan #3

✳ Månadens avvikelse: Jag firade inte påsk
Jag gjorde faktiskt ingenting typiskt "påskigt" i år. Så nära jag kom var att jag blev överraskad med påskägg, vilket dock (förstås) var väldigt uppskattat. Men tänkten en hel del på den faktiskt. Påsken alltså. På vad den egentligen handlar om.
 
✳ Månadens besvär: Foten. 
Som vanligt har jag självdiagnostiserat mig och denna gång kommit fram till att jag fått en inflammation i foten på grund av att jag under en helg envisades med att gå runt i nya fina skor som klämde allt för hårt på (ena?) foten. Verkar rimligt, men finns även saker som talar emot det. Så som att det inte gått över på en månad (trots att jag använt löst åtsittande skor) och att jag vid vissa tillfällen haft så ont att jag ångrat att jag inte köpte de där kryckorna jag såg på Emmaus. Det säger kanske en del. Kanske mest att jag borde gå till doktorn snart.
 
 
✳ Månadens händelse: Första dejten. 
Jaha Cecilia, du kunde alltså inte hålla tyst om det här heller? Nej, nu går det inte längre. Tänk att jag i förra listan nämnde att kärlek var den månadens kännetecken - tänk om jag då vetat hur mycket kärlek mars skulle bestå av.  S å   h i m l a   m y c k e t .  Allt är dock väldigt komplicerat (nähä? är kärlek komplicerat?) så jag känner att jag måste ta det här steg för steg. Lär med tiden börja skriva betydligt mycket mer om kärlek här, men nu får det räcka med att säga att jag var på min första dejt någonsin, vilken gick bra men inte kommer leda till något mer, kanske delvis eftersom jag egentligen har känslor för någon annan.
 
✳ Månadens tips: Låt inte allt stanna i ditt huvud. 
Detta är ett tips till både dig och mig, och kan innebära väldigt mycket. Vi bör t.ex. (i många fall) bli bättre på att säga vad vi tycker, tänker och känner - både för vår egen och andras skull - men vi bör även se till att handla för att saker vi drömmer om ska ske. Det räcker (oftast) inte med att gå runt och tänka att man vill att något ska hända. Saker och ting kommer (oftast) inte bara till en. Därför bör vi göra saker som möjligtvis kan leda dit vi vill - trots att det ibland kan verka väldigt skrämmande och riskfyllt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback