Lite extra nära gråten

Det har på många sätt varit en påfrestande vecka. I skolan har jag vid två tillfällen gråtit.
 
Det blev nämligen lite extra känslomässigt, dels under en föreläsning och dels under ett rollspel. Hade det varit en vanlig vecka hade jag utan problem kunnat hantera det, men denna veckan blev det lilla lite för mycket. Inför det andra (obligatoriska) rollspelet försov jag mig dessutom en och en halv timme - jag som aldrig någonsin tidigare har försovit mig - och det säger ju ändå något om mitt tillstånd.
 
 
Det är mycket känslor inom mig, men som jag kopplar bort. Jag hinner inte känna för jag måste hinna klart med allt innan alla deadlines. Gillar inte att jag resonerar så. Och det gillar inte kroppen heller. Antagligen är det därför jag gått runt med ett tryck för bröstet.
 
Överlag är det dock helt okej. Vill verkligen betona det, så det inte verkar som om jag mår jättedåligt. Det gör jag verkligen inte just nu. Ibland är jag bara lite extra skör och just nu är det lite så. Men vem vet, det kan vara över imorgon, eller till och med redan ikväll.

Kommentarer

hoppas att det känns bättre i veckan <3

Svar: Jadå, det gör det nog <3
Och du... tack för att du kommenterar! Blir så glad av det.
Cecilia Par

2016-05-22 @ 14:25:50

Så fint och ärligt inlägg. Hoppas det känns bättre idag!

Svar: Tack du! Det gör det. Åtminstone något bättre.
Cecilia Par

2016-05-23 @ 07:41:10
Lollo <3

Älskar dig, tänker på dig <3

Svar: Älskar dig också syster och tänker på dig så enormt! Vill ha sommar så att vi kan ses betydligt oftare än vi gör nu <3
Cecilia Par

2016-05-24 @ 12:26:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback