Månadslistan #5

 Månadens motivation: Min sommarlista!
Vet inte varför jag inte har sagt det här till er än, men jag har en oooootrolig sommarlista. Ja jag skryter, men jag tycker faktiskt att jag är berättigad att göra det med tanke på att den innehåller hela 71 punkter (och ständigt växer). Jag har tagit till vara på det faktum att det alltid är när man är som mest stressad som man kommer på vad man längtar som mest efter att göra, och det har dessutom gett mig motivation mitt i allt stressigt. (Ett inlägg helt tillägnat sommarlistan kommer!)
 
  Månadens felskrivning: "Parningsgruppen"
Jag satt och skrev min tenta, vilket kändes otroligt mycket jobbigare än vanligt. Jag var väldigt uppstressad och lite extra mycket eftersom vi var de första på universitetet som testade på att ha elektronisk salstentamen. Hur som helst så var det något som kändes lite fel när jag skrev på svaret till sista frågan. Kunde inte sätta fingret på det då, men efterråt kändes det nästan pinsamt. När jag hade skrivit om olika typer av grupper hade jag nämligen inte skrivit om den så kallade "parbildningsgruppen", istället hade jag skrivit om "parningsgruppen". Tänk så fel det kan bli. Ska bli väldigt intressant att se hur de valt att rätta det.
 
 
 Månadens oväntade: Tårarna
Jag har gråtit så mycket den här månaden. Av så många anledningar och under så många tillfällen då jag aldrig trott att jag skulle kunna börja gråta. Men på något vis har det varit något fint över det. Det har känts fint att känslorna faktiskt har fått bubbla över, men även att så många har varit så fina mot mig i och med det.
 
 ✳ Månadens märkligaste: Jag blev utelåst från körövningen!
Först och främst så måste jag påpeka att hejdå-kramar är väldigt viktigt för mig. Vad har det med saken att göra undrar ni? Jo, jag blev utelåst på grund av en hejdå-kram! Medan jag hade varit på toa hade en kompis nämligen beslutat sig för att gå tidigare från övningen och gått ut till sin cykel. Förstås så skyndade jag mig därför ut och hade inte en tanke på att dörren låser sig automatiskt. Och självklart var det inte heller någon som hörde när jag knackade på dörren och ringde på klockan och inte heller hade jag någon telefon på mig (den var ju i min väska där inne) så jag kunde inte höra av mig till någon där inne. Så där fick jag stå i en kvart, tills nästa person fick för sig att gå hem (eftersom övningen nästan var slut)
 
 ✳ Månadens tips: Fråga någon om den vill ta en promenad
Så bra grej ju! Nu när det börjar bli varmt och allt! En promenad är bra för i princip vilken relation som helst, men det jag mest har i åtanke just nu är de där personerna som man skulle vilja lära känna bättre. Att fråga någon om den vill ta en promenad är ett bra sätt att ta ett steg mot det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback