Årets julkalender - Julmatsinspiration

❄     ❄     ❄
 
Julkalender, hur blir det med det i år? Det var ganska länge som jag inte visste svaret på det själv. En julkalender i stil med "Godhetskalendern" 2014 kändes inte aktuell, dels eftersom jag inte har tid och dels eftersom jag faktiskt inte vill ha en julkalender som tar över hela min blogg - det var bra då, men inte just nu. 
 
 
Men inte heller något i stil med förra årets jultävling kändes som något jag ville satsa på i år. Det kändes istället som något "för litet". Jag vill gärna göra något som blir mer än bara ett enstaka inlägg - för hur kul är det inte med följetonger?! 
 
 
Det jag är ute efter i år är alltså ett mellanting, och faktum är att jag tror att jag kommit på ett sådant:
 
 
EN SERIE INLÄGG MED JULMATSINSPIRATION! 
 
 
 
 
Så hur tänker jag? Jo, varje söndag i advent och den 22a december (eftersom det är så långt mellan fjärde advent och julafton) kommer det komma ett  inspirations-inlägg med ett visst jultema. Närmare bestämt kommer det se ut så här:
 
 
Första advent: Julbak
Andra advent: Julinspirerad vardagsmat
Tredje advent: Julgodis
Fjärde advent: Julbord
22a december: Julfrukost och juldryck
 
 
Tanken är att det ska bli en blandning av traditionellt och nymodigt, och självklart kommer allt vara veganskt. Tanken är också att mycket ska vara saker som jag inte testat ännu, då detta ockå ska vara inspirerande för mig. 
 
 
Hoppas på att detta blir något ni kommer uppskatta och något som gör er jul lite godare. Ska verkligen göra mitt bästa för att leta fram gulkornen åt er!
 
 
P.S. Har ni tips på något som borde vara med i inspirationsinläggen, kommentera gärna!

Kommentarer

Låter ju jätte spännande! :)

2016-11-21 @ 20:14:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback