Nya lägenheten: Saker jag längtar orimligt mycket efter

✴     ✴     ✴
 
Ugnen! Ja den måste helt klart komma först. Efter ett och ett halvt år utan ugn är det nog ändå den jag längtar efter mest. 
 
• Köket! Insåg att det skulle bli allt för många punkter om jag nämner allt jag längtar efter med mitt kök. Så därför får det räcka med att jag nämner just bara det - men åh så mycket jag längtar efter mycket!
 
• Utrymmet! Tänk att ha plats! Att ha plats att dansa runt i lägenheten. Att ha plats att vara flera hemma hos mig samtidigt. Tänk att kunna införskaffa en bok utan känslan av det inte finns plats för den.
 
 
Längtar förstås också efter alla frukostar - kanske något i stil med den här | Foto: Brooke Lark
 
 
• Knoppar till köksluckorna! Okej det här låter märkligt, jag vet, men saken är den att jag är så himla pepp på att göra egna knoppar. Vet inte hur de ska se ut än, men det finns så många fina DIY på exempelvis Pinterest att problemet snarare lär bli att välja!
 
• Balkongen! Kan ni fatta, jag ska få en balkong! Tänk att få inreda den och tänk att ha möjligheten att faktiskt odla en massa massa massa.
 
• Rum! Den här borde verkligen kommit högre upp på listan, även om jag kan passa på att påpeka att jag nämner allt utan inbördes ordning. För alltså rum (dvs i plural). Hur bra är inte det? Att slippa sova, äta, diska, plugga, sjunga, läsa, pyssla, umgås i ett och samma rum sak bli sååååå himla skönt! 
 
• Inredningen! Ser verkligen fram emot att få inreda min lägenhet - även om jag kan erkänna att det inkluderar otroliga mängder beslutsångest. För trots att det är svårt att välja t.ex. soffa (ja, det är verkligen det svåraste) så är det så kul att hoppa från soffa till soffa på IKEA och tänka att jag gör det för att jag FAKTISKT behöver en soffa.
 
• Framtiden! Ja varför inte avsluta med en punkt som verkligen osar "klyscha". För det gör inget att det är klyschigt, när det faktiskt är så jag känner. Längtar nämligen så mycket till den framtid som till stor del kommer utspelas i min nya lägenhet. Vad kommer hända där? Vilka kommer komma dit? Vem kommer jag bli under den tid jag bo där? Oklart. Än så länge.
 

Kommentarer

Åh vad härligt! Särskilt med BALKONG! Älskar älskar älskar vår balkong så mycket! Okej nu på vintern är den rätt sorglig, men på sommaren är det min bästa plats!!

Svar: Underbart! Förstår att du uppskattar den!
Cecilia Par

2016-11-24 @ 20:13:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback