På kvällen blir tiden en annan

✯   ☽   ✯
 
Det här är inte bra. Det här är helt onödigt. Ända fram till klockan åtta skriker allt inom mig att jag behöver sova. Men sen händer något. Tiden blir en annan. Annorlunda. Och bara kort efter klockan åtta passerar klockan tolv och jag inser att jag inte lyckades ikväll heller. Varför har jag inte bara bestämt mig för att sova?
 
Det här är inte bra. Det här är helt onödigt. För det finns ingenting som gör det rimligt att jag får för lite sömn. Har inte svårt att sova när jag väl släcker. Är inte heller i en fas av överdriven energi och kreativetet - vilket när det förekommer gör mig för speedad för att sova. Jag och sömn borde helt enkelt vara vänner just nu.
 
 
Foto: Viktoria Hall-Waldhauser 
 
Visst, det är mycket tankar som bubblar inom mig. Det är inte som att jag inte inser att det är förklaringen. Det är klart att mitt beroende av IKEAs hemsida (vilket är en av alla saker som bidrar till att jag nedprioriterar sömn) har att göra med att jag är exhalterad över att jag fått en lägenhet. Till exempel. Men det här är inte bra. Det är helt onödigt. För sömnbrist kan trigga igång så mycket.
 
Jag känner verkligen hur sömnbristen börjar påverka mig. Det är verkligen ingen fara nu, är mest bara trött och har ont i huvudet, men vet att att brist på sömn kan vara en faktor som leder mig in i en känslomässig svacka. Det är verkligen inte bra. Det är helt onödigt. Så ska verkligen försöka sova nu.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback