Månadslistan #10

 
• Månadens nya syssla: Gå på lägenhetsvisningar
Tre stycken på en månad är ändå rekord för min del. Härligt att äntligen vara så pass nära att få en lägenhet att jag faktiskt få gå på visningar, men irriterande att gå på visningar utan att få någon lägenhet. Har dock inte fått reda på hur det blir med den jag kikade på senast. Hade ändå plats två, så hoppas att den före mig i kön kom på andra tankar.
 
• Månadens oväntat fina stund: När jag om min vän Sandra gick tidigare från en föreläsning och istället låg under filtar i skolans vilorum i två timmar. 
Har inte så mycket mer att kommentera kring det. Det var fint. 
 
• Månadens plugg: Familj och etnicitet
Är så glad över att jag har fått läsa den här kursen. Även om jag tycker att det har varit synd att det funnits för lite tid att läsa allt jag hade velat läsa, så har jag lärt mig så himla mycket. Men det allra bästa har nog varit att jag har fått mer ord, och en större bekvämlighet, med att prata om sådana frågor. 
 
 
 
 
• Månadens projekt: Sandras överraskning
Kan tyvärr inte berätta så mycket eftersom Sandra möjligtvis läser det här, men jag måste ändå påpeka hur himla roligt det här projektet är att greja med. Påbörjade det för ca tre månader sedan (inte för att så mycket tid behövs, men det är skönt att ha gott om tid), men det är först nu det börjar hända saker. Under november ska hon få den, så berättar mer för er efter det. 
 
• Månadens kärlek: Började med tinder igen
Japp, så pass länge kunde jag hålla mig borta från dejtande. Hehe.. Hur som helst tycker jag att det är väldigt kul (och spännande!) men hur det går är ytterst oklart. Skulle vilja säga bra (inte dåligt i alla fall), men vad "bra" egentligen innebär har jag ingen aning om. 
 
• Månadens tips: Smula tofu över sallad
Alltså ja. Gör en matig sallad och smula tofu över, lite som om det vore fetaost. Så himla gott!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback