Månadslistan #9

✳ Månadens känsloläge: Mestadels överdrivet bra
Ja, månaden började med ett överdrivet bra känsloläge. Självklart kul, men det var nästan så att jag både blev trött på mig själv och av det. Jag var så speedad och hade så många roliga idéer att jag efter en vecka var alldeles utmattad. Därför har det varit skönt att vara i ett lite mer "neutralt" läge efter det. Fortfarande generellt bra, men inte riktigt så hög på livet som jag var första veckan.
 
✳ Månadens jobbigaste: Påminnelserna om döden
Verkligheten skakade verkligen om mig, när farfar åkte in på sjukhus och därefter farmor och därefter farfar ännu en gång. Självklart var/är det jobbigt, men ser jag till mig själv i det hela så är jag väldigt tacksam över att jag råkade befinna mig i allmänt bra känsloläge när det hände. Vet inte hur jag hade hanterat det om det hade hänt i början av augusti...
 
✳ Månadens roligaste: Mina vänner Sandra och Ellinor kom till Fritsla
Trodde inte att det skulle betyda så mycket för mig, men det gjorde det. Helt klart.
 
 
✳ Månadens händelse: Mentorprogrammet drog igång
Äntligen blev jag matchad med en tonåring och äntligen var det dags för programstart. Det var verkligen kul, och jag ser så mycket fram emot allt vad det här året kommer innebära.
 
✳ Månadens återförening: Klassen och kören
Okej, det här var nästan ett fusk. Det var så många återföreningar som gjorde mig lycklig den här månaden att jag väljer att svara klassen och kören. Men det säger ju ganska mycket (eller ja, åtmistone att jag har en fantastisk klass och en minst lika bra kör)
 
✳ Månadens kärlek: Jag började och slutade dejta
Det hann hända mycket den här månaden. Mycket mer än jag kan beskriva i en sådan här liten punkt, men sammanfattningsvis så började jag dejta igen, träffade en fantastiskt härlig tjej ett tag, men var sedan av olika anledningar tvungen att säga att jag inte ville träffas mer. Tyckte att det var uppriktigt jobbigt, men lärde mig väl antagligen något av det. Kanske mest att kärlek och relationer inte alltid är så lätt. 
 
✳ Månadens tips: Ta hand om dig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback