Gick mina förhoppningar inför 2017 i uppfyllelse?

•          •          • 
 
Hörreni, tvåtusensjutton har nu snart helt och hållet passerat. Och vilket år det har varit. Jag ska dela med mig av en lite mer ordentlig sammanfattning av mitt år om några dagar, men först tänkte jag som vanligt kika tillbaka på förhoppningarna jag hade inför året som passerat och se om de gått i uppfyllelse. (spoiler: kikade tillbaka på den här listan redan i augusti och kände mig redan då nöjd med vad som hunnit hända) 
 
Inför 2017 hoppades jag på att: 

 

 • Bli tillsammans med någon. Okej, vi börjar med den största besvikelsen: är fortfarande inte tillsammans med någon. Men alltså, jag borde ändå känna mig nöjd över allt som hänt på kärleksfronten. För även om i princip hela våren krävdes för att komma över en jag borde kommit över för längesen, har jag hunnit med en hel del dejter (som varit lyckade, men inte riktigt tillräckligt lyckade) och dessutom hunnit bli alldeles tokkär (och förkrossad) ännu en gång. Så jag antar att det bara är att köra på, så händer det väl tids nog. 

 

• Flytta in i lägenheten. Hurra hurra för att jag numera bor på 59kvm plus balkong!

 

• Åka till London. Jag och Emelie åkte och ååååh så bra det var! (förutom att hela resan började med att vi tappade bort varandra) 

 

 

• Odla. Hehe okej, jag måste erkänna, det här gick lite över styr. Odlade lite väl mycket, vilket innebar att jag knappt lyckades ta hand om allt när det väl blev sommar - speciellt eftersom det var ganska många veckor i somras som jag inte tillbringade hemma. Så inför nästa år tänker jag att jag nog ska odla lite färre saker, men kanske lägga lite mer tid och energi på varje enskild planta. 

 

• Gå en till skrivarkurs. Gjorde det nästan åtminstone. Påbörjade en distanskurs, men hoppade av den, dels eftersom den var alldeles kaosigt strukturerad och kommunikationen med lärare var bristfällig och dels eftersom den påbörjades när vi var iväg på tågluff vilket gjorde det lite svårt att hänga med.

 

• Hitta min ”fotostil”. Gällande min "fotostil" har jag inte mycket att komma med. Känner väl visserligen att jag börjar gå åt något håll, men har fortfarande lite av ett problem med att jag egentligen vill dra åt en massa olika håll samtidigt...

 
• Lägga mer tid och energi på bloggen. Har jag gjort det? Jag vet faktiskt inte riktigt. När det gäller antalet inlägg har det helt klart varit mindre, men känner samtidigt att när jag väl lagt upp något så har det varit något jag verkligen velat lägga upp. Så känner ändå att jag haft en bra balans som jag varit nöjd med.
 

• Få göra en psykiatrisk utredning. Det här trodde jag inte skulle hända, men det gjorde det. Är väldigt tacksam över det, även om den snarare gav fler frågor än svar. Men det den nog gav mest var en ingång till att utveckla ett annat förhållningssätt till mitt mående och det tror jag var välbehövligt. 

 

 

• Ha en mindre ensam sommar. Min sommar var mycket mindre ensam! Mycket eftersom jag såg till att hitta på saker och åka iväg till människor som befann sig lite här och där. 

 

• Komma närmre personer jag tycker om. Åh. Den här punkten. Den har minst sagt gått i uppfyllelse. Åh vad jag tycker om alla fina människor i mitt liv!

 

• Skratta. Jomen visst har jag skrattat. Men också gråtit. Väldig mycket. Det har helt enklet varit ett väldigt känslomässigt år. Och att jag som redan är väldigt mycket av en känslomänniska säger det, innebär helt enkelt att året varit fyllt med galet mycket känslor. 

 

Kommentarer

vilka bra mål du har haft, och vad kul att du har uppnått många av dom :)

2017-12-27 @ 23:20:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback