Juridik och praktikpanik

•          •          •
 
 
Livet är så himla mycket skola just nu. Det är väl rimligt när en redan för kort juridikkurs på grund av "fel" blivit en vecka kortare. Det är rimligt att det blir mycket skola, när vi på mindre än två veckor ska hinna lära oss så många lagar och annat viktigt som vi bara kan. 
 
Samtidigt försöker jag ställa om dygnet till praktik-tid. Detta innebär att jag i en veckas tid har ställt klockan på 5:30 (och samtidigt fasar inför att jag nästa vecka kommer behöva ställa klockan ännu tidigare). Och det går väl ändå ganska så bra. Jag kommer upp och eftersom jag är så trött så kommer jag också i säng i relativt god tid. Det är åtminstone något. 
  
 
 

 

Ja, för på måndag ska jag alltså ut på praktik. Hur galet är inte det?! Det känns lite skrämmande, men mest för att jag inte har någon aning om någonting. I princip det enda jag vet om de kommande fjorton veckorna är att jag på måndag börjar klockan 8:00 i Uddevalla. Kanske är det bra för mig att testa på att leva i den ovissheten. Att öva på att känna mig trygg i livet trots min påtagliga (tillfälliga) brist på kontroll över det.

 

 

Så ja, livet är himla mycket skola just nu, och jag gissar att det kommer fortsätta så ett tag.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback