(på sätt och vis) TILLBAKA!!

•         •         •
 
Hej på er! Nu är jag tillbaka som jag lovade och kan avslöja vad det är som är på gång!
 
Det är lika bra att gå rakt på sak: JAG SKA FLYTTA! Alltså inte rent fysiskt, men i cyperrymden. Att det ekat tomt här har alltså inte betytt att jag tappat lusten för att skriva, snarare tvärt om. Istället har jag skaffat mig en egen domän på ett webbhotell och filat på designen och funderat kring mitt nya ställe. OCH JAG ÄR SÅ NÖJD!
 
Mitt nya ställe är på sätt och vis ganska olikt Famla Fint. Jag har nämligen funderat kring vad som är det viktiga för mig och kommit fram till att det främst är all form av poesi, filosofiska funderingar kring livet, samt texter om det som jag anser "viktig på riktigt". Därmed är det enbart detta som det nya stället kommer innehålla, vilket innebär att jag kommer ha mer av en "kvalitet framför kvantitet" inställning och sträva efter att texterna inte ska ha ett "bäst före-datum", utan kunna läsas långt efter det skrivits och fortfarande vara relevanta. Det nya stället har dessutom en design som är mer av en hemsida än blogg, vilket innebär att det blir mer av ett textarkiv än ett bloggflöde.
 
Foto: Glenn Carstens-Peters 
 
En annan stor skillnad är att jag kommer skriva under pseudonym. För några inlägg sedan skrev jag ju om att det finns en hel del som är problematiskt med att blogga som psykolog och efter en hel del funderande har jag insett att pseudonym är bästa alternativet. Jag vill inte behöva kompromissa med min ärlighet, jag vill kunna skriva om allt jag känner och tänker, och det funkar inte att göra det helt öppet som psykolog.
 
Så varför inte blogga anonymt? Helt enkelt för att jag inte vill att det ska framstå som att jag vill vara anonym. Allt jag skriver kan jag ju stå för och hela grejen är ju att jag vill visa att jag vill vara öppen även med det som kan vara jobbigt att vara öppen med. Hade det inte varit för att jag ska bli psykolog hade jag inte tvekat på att vara tydlig med vem jag är Men egentligen - för någon som inte känner mig spelar det ju faktiskt ingen roll vilket namn jag skriver under med. 
 
MEN jag vill ju förstås att alla ni som följer mig här ska få följa med dit! Så för att lösa det utan att skriva adressen till mitt nya ställe kan ni klicka HÄR och fylla i er mailadress. Därefter kommer ni få ett välkomstmail med en länk till det nya stället (obs kan dock dröja ett tag eftersom jag kommer skicka mailet manuellt). Hoppas verkligen att ni hänger på!
 
 
Jag kan även tillägga att jag fortfarande inte bestämt mig hur jag ska göra med Famla Fint. Vill jag ha detta som ett ställe att dela med mig av allt som inte kommer finnas på det nya stället? (t.ex. recept, musiktips, listor, caférecensioner m.m.) Är det okej att den ligger kvar som den är? Behöver jag ta bort mitt namn även här då, samt alla bilder på mig? Eller är det bäst att lösenordslåsa bloggen? => jag vet inte riktigt än, så tills vidare säger vi att den här bloggen är vilande så som en är, men att jag i högsta grad kommer vara aktiv på det nya stället.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback